Harmonyx by Combak
A High End Stradivari-ja

Majdnem négy évtizeddel ezelőtt a Harmonix mérnökei azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy hűen reprodukálják azt a zenét, amit az elfogadott professzionálisan rögzítési eljárásokkal vittek lemezre. Ahhoz, hogy megértsük milyen is egy Harmonix berendezés hangja, tudnunk kell, hogy ők végezték az első rezonancia vizsgálatokat Stradivari, Guarneri és Amati hegedűin. Felfedezték, hogy ha a rezonancia harmonizált egy frekvenciával, a hang minden szempontból pontosabban közvetítődik, árad a hangszerben. Azt is megállapították, hogy ha a hegedű rezonanciája tökéletesen egyensúlyban van egy frekvenciával, akkor nincs torzítás.

Harmonix a fejlesztések során alkalmazta az új ismereteket és teljesen új audio tuning módszereket sikerült kifejleszteniük, audio és vizuális eszközök számára, beleértve a hallgatói szobát, amely kezeli a rezonanciákat, ami lényeges eleme a hangnak. A Harmonix eszközei megszüntetik a nem kívánt rezonanciákat, amelynek egyenes következménye a hihetetlenül tiszta és természetes, torzításmentes zenei reprodukció, amely új szintre emeli a hangzáshűséget.

A Harmonix nem csak tuning kiegészítőket (kábelek, alátétek, lemezleszorítók, stb.), hanem csúcskategóriás High End elektronikákat is gyárt Reimyo néven.
A ma CD technikájának a csúcsa a 24 bit K2 processzorral felszerelt CDP-777 CD lejátszó. Aki már rendelkezik futóművel, és csak a DAC-ját szeretné a csúcson tudni, annak a DAP-777 professzionális konvertert ajánljuk. Itt már semmi sem állhat a zenehallgató és a zene közé... Aki megismerkedik a JVC K-2 XRCD technológiájával, - mint megannyi megelégedett felhasználó, - csak annyit mondhat: a CD mégis jól szól.

A hálózati problémáknak egyszer és mindenkorra vége. Aki az igényeset és a jót szereti, nem hagyhatja figyelmen kívül a Quantum Rezonancia elvén működő ALS 777 hálózati jelkondicionálót. A tér, a mélység, és a valóság egyszerre van jelen a zenében. Ezt csak meghallgatva lehet átélni. Aki egyszer megismerkedik ezzel a technológiával, nélküle már zenét nehezen hallgat.
Természetesen az elő és végerősítő sem maradhat ki a sorból. A CAT-777MKII csöves előerősítő méltó párja lehet a KAP-777 félvezetős, duál monó felépítésű 33kilós végfok.

Egy édes, gyönyörű hangzás, meredek tranziensek egy világosan körülhatárolt megszólalásmód, gazdag harmónia, mélyebb dinamika, jobb kontrasztos hang és a színek ..... Tény, van egy egyszerű módja annak, hogy megszüntesse az összes problémát, amivel valaha is találkozott a saját rendszerében. Harmonix . Ez az egyetlen lehetőség, ha komolyan szeretne otthon zenét hallgatni.