Genelec
Piacvezető aktív hangfalak Finnországból

A Genelec cég megalakulása óta a professzionális monitorok gyártása teszi ki a fő tevékenységét. Fáradhatatlan kutatásaiknak és fejlesztéseiknek köszönhetően számos egyedi újítással ajándékozták meg a szakmát, biztosítva ezzel a piacvezető szerepüket az elmúlt 35 évben.

Az idők folyamán nem sokat változott az eredeti filozófiájuk, a megbízhatóságot szavatolni, mérettől függetlenül semleges hangreprodukciót nyújtani, biztosítani a termékeik beállíthatóságát az adott akusztikai környezethez.

Kiváló produktumaikat nagyszerű további szolgáltatássokkal támogatják, mint az akusztikai tanácsadás és a hangkalibrációs szolgáltatás, tovább növelve ezzel termékeik amúgy is magas árérték arányát. Teljesen egyediek szeretnének lenni és minden feléjük támasztott elvárást felülmúlni.

Az elmúlt évtizedben a Genelec más területeken is kipróbálta magát, tette ezt nem kevés sikerrel. Ezáltal termékeik egyre több házimozi és klasszikus sztereo rendszereken is megtalálhatóak szerte a világban.

Mi az amiben a vevő biztos lehet ha egy Genelec terméket birtokol, ami minden egyes hangfaluknál biztosított, akár professzionális akár otthoni audió-ról van szó:
- Mindegyik hangfal ugyanazt a jellegzetes neutrális hangkaraktert biztosítja.
- Mindegyik hangfal rendelkezik beépített erősítővel, azaz aktív.
- Mindegyik hangfal egy az erősítőkből, a hangszórókból, a váltóból és dobozból álló egyedileg összehangolt egységnek számít.
- Mindegyik hangszóró különálló, megfelelően hangolt erősítővel van hajtva.
- Mindegyik hangszóró direktben van csatolva az erősítőhöz, ezzel ki vannak küszöbölve a passzív váltó okozta káros torzítások.
- Az aktív váltó alacsony jelszinten működik a teljesítményerősítő előtt.
- A váltó frekvenciamenete és fázisa modellenként egyedileg van hangolva, biztosítva ezzel az uniform hangzást.
- Mindegyik modell rendelkezik hangszóróvédelemmel, biztosítva ezzel a rendszer megbízhatóságát és a hangnyomás maximalizálhatóságát.
- Mindegyik modell sokoldalú beállítási lehetőséggel van ellátva amivel a különböző szobaakusztikai környezetekhez tudjuk adoptálni a rendszereket.
- Hangafalaik nem csak a fő lehallgatási pozícióban hanem azon kívül is kimagasló hangélményt tudnak nyújtani, amit a DCW technológiával értek el (Directivity Control Waveguide).

Reméljük most már érthetővé vált mitől is egyediek és kimagaslóak a Genelec termékei.

Követve a Genelec tradícióját a kiváló szolgáltatások tekintetében a következő lehetőségekkel állunk leendő és meglévő vevőink részére:
- több modell meghallgatási lehetősége dedikált Genelec lehallgató helységben.
- demódarabok meghallgatása,installálása és integrálása a vevő saját otthoni rendszerében.
- magasszintű mérőeszközeinkel és mobil akusztikai elemeinkel állunk vevőink szolgálatára akusztika mérés, tervezés és kivitelezés tekintetében.

Jöjjön el és győződjön meg a fentiekről a saját fülével!